Stukadoorsbedrijf  T. van den Berg 

Uw stukadoor uit de regio!

Diensten

Bent u opzoek naar betaalbaar kwaliteit stucwerk?

Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf T. van den Berg aan het juiste adres.

Op het gebied van stukadoren kan alles naar uw wens worden gerealiseerd. Wij begrijpen dat u voorafgaand het beste advies wilt krijgen. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen, zodat de situatie bekeken en besproken kan worden, vraag nu een offerte aan met uw wensen!

Wat doen wij?

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk

Beschrijving Onder sausklaar wordt verstaan dat direct na het drogen van het stucwerk kan worden geschilderd. Bij Stukadoorsbedrijf T. van den Berg wordt alleen gewerkt met kwaliteit merken, waarmee wij uw wand of plafond spiegelglad afgepleisterd krijgen, zonder enige oneffenheden. Wat u kunt verwachten is kwaliteit en vakwerk voor een betaalbare prijs.

Prijs vanaf €16 per m².

Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk

Beschrijving Behangklaar stucwerk Naast sausklaar stucwerk kunt u ook nog kiezen voor behangklaar stucwerk. Dit is bijna het zelfde als sausklaar stucwerk, maar dan zonder de spiegelgladde afwerking. Dit is minder werk voor de stucadoor dus daarom ook goedkoper. De reden dat dit niet spiegelglad afgewerkt wordt, is omdat dit natuurlijk niet nodig is vanwege het behang. Dus wilt u na het stukadoren de wanden behangen? Dan is behangklaar stucwerk de ideale keuze.

Prijs vanaf €15 per m²

Spachtelputz

Spachtelputz

Beschrijving Sierpleisters verfraaien de wanden en er bestaan vele texturen en kleuren. Het heeft een rustige en regelmatige korrelstructuur die de muur niet alleen versiert, maar ook beschermt tegen vocht. Dit omdat sierpleisters gewoon blijven ademen en de muur dus niet verstikt. De pleister wordt in verschillende korrelgroottes geleverd, meestal van een fijne 1 mm tot een grove 6 mm korrel.

Voordelen - Sterk stucwerk - Makkelijk in onderhoud - Aangebracht in kleur naar keuze - Verschillende structuren zijn mogelijk

Prijs vanaf €16 per m²

Beton look

Beton look

Beschrijving Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van beton look. Wilt u hiervoor een offerte ontvangen, of graag wat meer informatie, kunt u altijd contact opnemen.

Prijs vanaf Om de prijs per m² te kunnen bepalen kunt u een afspraak maken voor een offerte.

Speciaal stucwerk

Speciaal stucwerk

Beschrijving Ook voor al uw speciale wensen kunt u altijd terecht bij Stukadoorsbedrijf T. van den Berg. Zoals het onderstaande voorbeeld, waar u kunt zien dat wij geheel naar wens een wereldkaart op de muur hebben gesmeerd. Wilt u zich over deze diensten verder laten infomeren of wilt u een afspraak maken om een offerte te laten maken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Airless latex spuiten

Airless latex spuiten

Beschrijving Wilt u na het stukadoren de wanden laten spuiten op kleur naar keuze, ook dat kan worden gerealiseerd.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Of wilt u het beste advies op het gebied van stucwerk, vraag een offerte aan! u ontvangt binnen 24 uur uw offerte op maat.